No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Dia Internacional dels Museus a Sant Fruitós

Entrada compartida per Ràdio Sant Fruitós

En motiu del Dia Internacional dels Museus (18 de maig) El Col·lectiu de Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages, ha organitzat per aquest dissabte dia 16, a les 7 de la tarda una Jornada de Portes Obertes al Museu de Sant Fruitós. A les 9 del vespre, a la plaça de l’Església, hi haurà una botifarrada amb pa amb tomàquet, refresc i postre al preu de 5 euros. El sopar estarà amenitzat pel Grup Estudi Folk de Manresa que interpretarà danses tradicionals. En cas de pluja, l’acte es traslladaria a la pista coberta del Monsenyor Gibert.

L’acte és organitzat pel Col·lectiu de Recerca Història amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages